Disse fem mærker dominerer elbilsmarkedet

Der er stadig flere og flere elbiler på markedet, og det er ikke altid nemt at holde styr på hvilke mærker, der er de bedste. Derfor har vi lavet en liste over de fem bedste mærker på elbilmarkedet.

1. Tesla

Tesla er et amerikansk firma som er startet af Elon Musk. De første biler, de begyndte at producere, er Tesla Roadster og Tesla Model S. Tesla er et af de førende mærker på elbilmarkedet. Deres biler er nogle af de mest teknisk avancerede biler i verden, og Tesla er banebrydende indenfor strømforbrug, wi-fi-tilslutning, elmotor, autonom kørsel, 100 % elektronisk styret, kameraovervågning og tilkøb.

2. Mercedes-Benz

Det mærke, som vi ser, som de største konkurrenter til Tesla, er helt klart Mercedes, som også har været hurtige til at omlægge deres produktion fra brændselbiler til elbiler. Deres første elbil, Mercedes-Benz EQC, var et kæmpe hit og den har allerede solgt over 100.000 stykker. Mercedes har også lavet en aftale med den amerikanske elbilproducent Canoo, som skal levere platforme til fremtidige Mercedes elbiler. Hvis du ønsker en elbil i luksusklassen, burde du helt klart overveje en Mercedes elbil.

3. Volkswagen

Volkswagen har på nuværende tid lanceret to elbiler; nemlig ID.3 og ID.4. Der er dog planer om at lancere i alt 12 forskellige elbiler i fremtiden. VW har også i de seneste år lanceret flere andre elbiler som e-Golf, e-Up og e-Crafter.

4. Volvo

Volvo har i længere tid domineret verden indenfor biler med forbrændingsmotorer, og de har også taget kamp om elbiler op. Her kan de blandt andet levere en XC 40 Recharge, som har fået mange gode anmeldelser. Dertil er det svenske mærke kendt for sikkerhed, og deres elbiler er ingen undtagelse. Volvo har desuden åbnet for forretningsmodellen, hvor du som forbruger kan tilkøbe ekstra udstyr over internettet, som bliver downloadet af din bil, så kunderne selv kan konfigurere deres nye elbil på netop den måde, som passer dem bedst.

5. Audi

Den sidste er selvfølgelig Audi, som naturligvis også er en stor konkurrent til Tesla. Det er klart, at elbiler er fremtiden, og Audi er gået ind på markedet med elbiler som e-tron og e-tron Sportback. Audi er nok mest kendt for deres luksus og komfort, og dette er også gældende for deres elbiler.

Disse fem mærker er blandt de største konkurrenter på elbilmarkedet, og de er alle sammen innovative til at opfinde nye teknologier, som vil gøre vores fremtid meget bedre og mere grøn.

Fortæl os hvad du tænker
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret